Trainingen

Recreanten

Elke les start met een warming-up. Vervolgens is de les opgebouwd uit combinaties van verschillende boks- en traptechnieken, bokszaktraining en conditietraining.

We maken hierbij gebruik van bokszakken, trapkussens en pads. De trapkussens en pads zijn bij Siam Gym aanwezig, de handschoenen, scheenbeschermers en bandages neem je zelf mee. Dit is onder andere voor de hygiëne.

Tijdens deze les zijn mannen, vrouwen, jongens en meisjes gecombineerd. Er zijn geen sparringsessies en er wordt niet op het hoofd gevochten. De les wordt afgesloten met een cooling down.

Gevorderden / topsport begeleiding

Naast het recreatieve sporten biedt Siam Gym ook begeleiding en training aan topsporters. Aan de hand van uitgebreide testen, zoals techniek, conditie, inzicht, uithoudingsvermogen, coördinatie en incassering, stelt Siam Gym een persoonlijk schema samen met maar één doel: het verbeteren van je performance. 

De trainingen bestaan uit:

  • sparringsessies
  • conditietraining d.m.v. bokszak- en padstraining
  • extra individuele aandacht ter voorbereiding op een wedstrijd
  • krachttraining bij sportcentrum Coach in Waalre

Siam Gym heeft de nodige topsporters begeleid met de trainingen of met revalidatie.

Ben je wel gevorderd, maar heb je niet de ambitie om wedstrijden te vechten, is dit natuurlijk niet verplicht. Ook dan ben je welkom tijdens de les voor gevorderden.

Jeugd

In de lessen van de jeugd staat discipline en weerbaarheid centraal. Het doel is om de jongeren weerbaar te maken, zodat ze stevig in hun schoenen staan, voor zichzelf op durven komen, grenzen kunnen stellen en zelfvertrouwen krijgen. Ook leren ze zichzelf kennen en leren met hun emoties omgaan. Elke les start met een warming-up. Vervolgens is de les opgebouwd uit combinaties van verschillende boks- en traptechnieken, bokszaktraining en conditietraining. We maken hierbij gebruik van bokszakken, trapkussens en pads. Er wordt niet op het hoofd gevochten. Dinsdagen en donderdagen zijn verschillende lesdagen.

Dinsdag: boks- en traptechnieken en sparringsessies met trainingspartner (niet op het hoofd) en een stevige cooling down.

Donderdag: attributendag d.m.v. bokszaktraining, trapkussens, pads en circuittraining. Tijdens deze les is er niet persé een trainingspartner nodig.

De trapkussens en pads zijn bij Siam Gym aanwezig, de handschoenen, scheenbeschermers en bandages neem je zelf mee. Dit is onder andere voor de hygiëne.

De groep van de jeugd is gecombineerd met jongens en meisjes. Er zitten zowel recreanten als wedstrijdvechters in. De les wordt verzorgd door 3 trainers. Leeftijd is vanaf 10 jaar. Is hij of zij jonger dan 10 jaar, mag hij/zij altijd eerst een proefles mee komen doen. De trainer zal daarna beoordelen hoe hij/zij in de groep ligt en of hij/zij in de groep past.

Personal Training (PT) & Small Group Training

Deze trainingen kan gericht zijn op het leren van Thai-kickboksen, conditietraining, weerbaarheidstraining en ter voorbereiding van een wedstrijd.

De les duurt een uur. Bij privétraining is het ook mogelijk om met 2 personen tegelijk te trainen.

De Small Group Training bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen.

PT en Small Group Training alleen op aanvraag.

 

Tarieven